Youtube

Nieuws

De laatste HARDFEST informatie

26 apr

NOG EEN PAAR UUR… voordat de oranje gekte losbarst tijdens het hardste Kingsday event van het Oosten! Hardstyle en Hardcore liefhebbers reizen massaal af naar Enschede om keihard te knallen voor het Vaderland! Het festivalterrein staat er inmiddels weer stralend bij, de artiesten zijn klaar om te rammen en de weersvoorspelling lijkt beter en beter te worden. Laat HARDFEST – The Hardest Kingdom maar komen! Wij zijn er klaar voor! Jij ook?!

Timetable
Let op! Deze is aangepast. Check hier de vernieuwde timetable.

Weervoorspellingen
Het weerbericht lijkt op te knappen. Zoals het ernaar uitziet blijft het lekker droog. Gelukkig kunnen wij Hollanders best tegen een beetje kou, dus trek lekker veel oranje laagjes aan, dan komt het helemaal goed. Ook hebben we genoeg kluisjes om een schone Aussie en extra paar Nikes in op te bergen, zodat je tussen het stampen door kan wisselen.

Floorplan
Check direct hier het floorplan.

Dit jaar nog meer overdekte vierkante meters op HARDFEST!
› Zowel de RAW als de MAIN tent is een stukje groter dan vorig jaar. Iedereen kan dus overdekt (en droog staan)!
› De RAW tent heeft dit jaar géén open luifel meer! Op deze manier kunnen net als bij de MAIN alle zijkanten dicht bij de RAW.
› Op de plek van de HARDCORE area mag helaas geen tent geplaatst worden. De ondergrond is hier wel gedraineerd en heeft een houten vloer.
› Er zullen gratis poncho’s uitgedeeld worden mocht dit (toch) nodig zijn.

Tickets / Deurverkoop
Er zijn op dit moment nog tickets beschikbaar, koop deze uitsluitend via onze ticketpagina!
› Regular tickets: €25,- ex fee. (Tot morgenochtend 11:00 uur verkrijgbaar)
› Dagkassa tickets: €30,- incl. fee. (Vanaf 11:00 verkrijgbaar online en aan de deur)
› Consumptiemunten (20X): €50,- (Tot morgenochtend 10:00 uur verkrijgbaar op onze ticketpagina)

Kunnen tickets ook gescand worden vanaf een mobiele telefoon?
Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon. Zorg ook dat de helderheid van je scherm op maximaal staat.

Tot hoe laat kan ik nog met een ticket naar binnen?
Het is nog mogelijk om tot 22:00 uur het terrein van HARDFEST te betreden met een geldig ticket.

Tussentijds het terrein verlaten?
Het is niet toegestaan tussentijds het terrein te verlaten en weer te betreden.

Openingstijden
Om 12:00 uur openen de poorten van HARDFEST – The Hardest Kingdom. Het festival duurt tot 00:00 uur en sluit af met drie keiharde acts!

Wat mag niet mee naar binnen?
Alles waar je jezelf of een ander mee kan schaden, zoals wapens, drugs. Maar ook eigen drank/eten is NIET toegestaan. In verband met veiligheidsredenen is het helaas ook NIET toegestaan om vloeistoffen mee te nemen op het festivalterrein (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak, make-up etc.) en ook paraplu’s zijn niet welkom. Op het terrein zijn er verschillende mogelijkheden om deze te verschaffen voor zowel vrouwen als voor mannen.

Maskers en waaiers mogen mee naar binnen, mits er geen discrimineerde teksten opstaan.

Dresscode
Dûh! Zo oranje als het maar kan! Verkleed als Wim-Lex of Maxima mag natuurlijk ook. Hoe meer oranje, hoe meer het échte Koningsdag gevoel! Nog niets in je kast of helemaal in stijl komen? Maximaal knallen doe je in ons oranje HARDFEST t-shirt met bijbehorende sjaal.

Deze officiële HARDFEST merchandise is exclusief verkrijgbaar bij onze merchandise booth op HARDFEST – The Hardest Kingdom. Het t-shirt heb je al voor €24,95 en de sjaal voor €14,95!

Minimumleeftijd
Ook dit jaar is de minimumleeftijd voor HARDFEST 18 jaar.

Wie echter geboren is in 1999 krijgt wel toegang, ook indien je pas 18 wordt na het festival. Iedereen die 18 jaar wordt in 2017 krijgt toegang tot het festival. Iedereen die geboren is in 2000 of later, zal dus geen toegang krijgen tot HARDFEST! Ook niet onder begeleiding van een ouder, voogd en/of andere meerderjarige of wat dan ook… ;-).

Sigaretten
Op het terrein kun je sigaretten kopen.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes te huur op het terrein. Prijs € 7,00 + € 5,00 (borg) = € 12,00. Deze zijn ook online verkrijgbaar tot morgenochtend (27 april) 10:00 uur.
Formaat van een kluisje is: 30cm breed, 40cm diep en 24cm hoog.

Mobiel opladen
Geen zorgen, ook hier hebben we aan gedacht! Er zijn powerbanks (mobiele batterijen om je telefoon mee op te laden) bij alle merchandise- en Freshpoints verkrijgbaar. Je kunt ze huren voor €5,- + €7,- borg.

Camera’s
Het is toegestaan om je camera en/of GoPro (incl. selfiestick) mee te nemen om magische momenten vast te leggen. Kom je met professionele apparatuur? Dit is helaas niet meer mogelijk.

Munten pinnen
Het is tot morgenochtend 11:00 uur mogelijk om je munten online te kopen.
Op het festivalterrein is het mogelijk om munten te betalen middels de pinautomaat. Wel adviseren we je altijd contant geld mee te nemen, voor het geval de techniek ons in de steek laat.

Eigen drank/food meenemen
Dit is helaas niet toegestaan.

Toiletten
Toiletten zijn gratis.

Stromend water
Dit is helaas niet beschikbaar op het terrein, wel kun je je handen schoonmaken door middel van desinfecterende zeep.

Hoe kom ik op HARDFEST?
ADRES
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5, 7522 NB Enschede

PENDELBUSSEN
Er zijn vanwege de ligging dichtbij het station en het openbaar vervoer geen pendelbussen.

OPENBAAR VERVOER
Met de TREIN (stoptrein), uitstappen op station Enschede Kennispark. Van hieruit vertrekken er regelmatig bussen richting de Universiteit (buslijn 1). De loopafstand vanaf station Enschede Kennispark tot het terrein van HARDFEST is ongeveer 10 minuten.

Met de BUS vanuit Enschede of Hengelo. Vanaf station Enschede met de buslijn 1 richting universiteit en vanaf station Hengelo met de buslijn 9 en/of 18 richting Enschede/Glanerbrug/Gronau (uitstappen bij de halte UT hoofdingang).

Voor het plannen van een reisroute naar HARDFEST met het openbaar vervoer kun je het best gebruik maken van www.9292.nl./ Het adres van de Universiteit is Drienerlolaan 5, Enschede.

AUTO
Vanaf de A1 de A35 volgen richting Enschede. Neem de afslag nr. 26 Enschede West, Universiteit en bovenaan de afslag ga je rechtsaf. Vervolgens neem je na 500 meter de eerste afslag rechts richting Universiteit. Bij de stoplichten ga je linksaf en je blijft de weg 2,5 kilometer volgen. Direct na de brug over het kanaal sla je linksaf (Elysium). Blijf deze weg volgen totdat je de parkeerplaatsen bereikt bij FC Twente/Grolsch Veste. Vanaf daar is het festival op loopafstand.

Touringcars
Kom je met een eigen touringcar of grote bus? De chauffeur kan de borden Touringcars en Kiss & Ride volgen. Voor de ingang kunnen de bezoekers dan af worden gezet en vervolgens kan de bus geparkeerd worden bij FC Twente / De Grolsch Veste.

Parkeren
Parkeren is GRATIS en mogelijk op het parkeerterrein van FC Twente/Grolsch Veste.

Gevonden Voorwerpen
Tijdens en na HARDFEST verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Voor zaken als paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen, telefoons, sleutels, etc. verwijzen we je naar de website “Verloren of Gevonden”.

Spotify
Met deze playlist vol met dikke Hardstyle, Rawstyle en Hardcore tracks kom jij helemaal in de mood voor HARDFEST – The Hardest Kingdom 2017.

Check de website
Kijk voor vertrek altijd op deze website. Mochten er zich zaken voordoen die belangrijk zijn, dan vind je die onder Nieuws.

Meer vragen?
Kijk voor meer vragen op onze FAQ en/of VERVOER sectie.

CONTACT
Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een berichtje via Facebook of onze contactpagina een berichtje.

Terug naar het overzicht
Zet in je agenda(2018) Volg ons op Instagram Inschrijven Nieuwsbrief
Foto’s HARDFEST – The Hardest Kingdom staan online!

Foto’s HARDFEST – The Hardest Kingdom staan online!

Lees meer