Youtube Instagram

Nieuws

Belangrijk: laatste informatie HARDFEST 2022

22 apr

Nog 1 dag tot HARDFEST! En met 20°C op de voorspelling, gaan we een zonovergoten dag tegemoet. Ons festivalterrein ligt er schitterend bij: dikker dan ooit en uitgerust met tal van verrassingen. We kunnen niet wachten om jullie eindelijk weer te verwelkomen. Lees hier alles wat je moet weten voor een dagje snoeihard raggen op HARDFEST.

Let op: er gelden GEEN corona-maatregelen voor HARDFEST
Dat betekent dat je niet gevaccineerd hoeft te zijn, geen herstelbewijs nodig hebt en ook geen test hoeft te laten zien!

THE SUN’S OUT! ☀
Het wordt uitstekend festivalweer met 20°C! Lekker smeren en voldoende drinken dus. Zonnebrand mag mee het terrein op als:

 • het smeerbaar is (geen sprays)
 • als het nog in een nieuwe verpakking zit.

TIP: neem een trui mee voor de avond. Want hoe hard we ook gaan stampen met elkaar, een warme trui in de avond is nooit verkeerd. Er zijn voldoende kluisjes waar je je spullen in op kan bergen.

➜ Er zijn geen sigaretten verkrijgbaar – verboden te roken in de tenten (daarbuiten mag wel)
Er zijn ook dit jaar geen sigaretten verkrijgbaar op het festivalterrein! Tevens is het verboden om te roken in de tenten. Hier zal op worden gecontroleerd – bij een overtreding zijn wij genoodzaakt je van het terrein te verwijderen.

➜ Openingstijden
Om 12:00 uur openen de poorten van HARDFEST. Het festival duurt tot 00:00 uur. Tot 22:00 uur kun je nog het terrein op.

➜ Timetable & Floorplan
Bekijk hier de timetable & plattegrond van HARDFEST 2022 en puzzel je rondje over het terrein bij elkaar, want we hebben flink wat speciale acts op de line up staan.

➜ Tickets
HARDFEST is uitverkocht. Er is dus geen deurverkoop. Zoek je nog tickets of wil je je tickets verkopen? Maak dan gebruik van onze speciale wachtlijst tool. Hier brengen we ticketverkopers en ticketzoekers bij elkaar. Koop of verkoop je tickets uitsluitend hier.

➜ Tickets personaliseren
Het op naam zetten van tickets of het veranderen van de naam op je ticket is ook tijdens het event nog mogelijk. Lees hier meer informatie over het personaliseren of het wijzigingen van je naam op het ticket.

 • Via deze link kun je jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terechtkomen)
 • Personaliseer vervolgens je ticket(s). Hierna ontvang je een e-mail met de ticket(s).

Problemen met het downloaden van je tickets? Meld je even bij de entree en vraag naar een medewerker van Paylogic.

➜ Naamswijziging
Vanuit de bevestigingsmail ga je naar de pagina van je bestelling. Hier kun je jouw ticketgegevens snel en eenvoudig zelf aanpassen.

 • Kies voor “Naamswijziging” (2x)
 • Selecteer het ticket waar je een naamswijziging wilt doorvoeren
 • Vul het e-mailadres in van degene die het ticket krijgt
 • Volg de verdere instructies
 • Houd er rekening mee dat voor het aanpassen €3 per ticket in rekening wordt gebracht.

➜ Kluisjes
Bij de ingang vind je kluisjes waarin je gemakkelijk en veilig je spullen kan opbergen. Het formaat van een kluisje is 30cm breed, 40cm diep en 24cm hoog. Deze is op locatie te koop en kost € 10. Betalen kan met cash of met PIN.

➜ Munten
Op het festivalterrein is het mogelijk om munten te betalen met PIN of met cash. Of bestel ze alvast online en haal ze snel op het terrein op.

➜ Vervoer

 • Trein
  Het treinstation Enschede Kennispark (Drienelo) ligt op een kleine 10 minuten lopen van de Universiteit van Twente, het festivalterrein. Daarom rijden er géén pendelbussen.
 • Auto
  Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats bij het FC Twente Stadion/Grolsch Veste. Adres: Colosseum 65 in Enschede. Dit is circa 10 min lopen naar het festivalterrein.
 • Fiets/scooter
  Gebruik de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stalling is gelegen nabij de entree en via bewegwijzering duidelijk aangegeven.

➜ Meer vragen?
Kijk voor meer vragen op onze FAQ en/of VERVOER sectie.

CONTACT
Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HARDFEST (@hardfest.nl)

Terug naar het overzicht
Tickets Volg ons op Instagram Like onze Facebookpagina