Youtube Instagram

Nieuws

Belangrijke informatie! #corona

24 mrt

We waren vastberaden om er dit jaar het beste jaar ooit van te maken. Maar na een jaar lang voorbereiden en een toenemende angst voor het onvermijdelijke, ging gisteren dan toch de kogel door de kerk.

Alle evenementen in Nederland zijn tot tenminste 1 juni 2020 verboden. En dat betekent dat ook HARDFEST 2020 niet door kan gaan.

De hele wereld is nu getroffen door een onzichtbare vijand waar we vooralsnog niet tegen opgewassen zijn. Een virus dat geen onderscheid maakt in kleur, rang of stand. En ook wij zijn keihard getroffen, maar we laten het hier niet bij zitten. We weigeren ons levenswerk op te geven, omdat we aan de horizon een moment zien blinken waarop we weer met z’n allen tekeer kunnen gaan op onze favoriete muziek. Zij aan zij in blakende gezondheid, zoals we dat al jaren doen. Dat houdt ons op de been en daarvoor gaan we door het vuur. 🔥

Want laten we vooropstellen: de gezondheid van onze bezoekers, artiesten, leveranciers en crew is het allerbelangrijkste. Onze gedachten gaan dan ook uit naar hen die al zijn overleden, ziek zijn en ook hen die met alle gevaren van dien, dag in dag uit aan het werk zijn om deze getroffen groep beter te maken. We hopen op ieders herstel en wensen dat deze periode snel tot een zwarte bladzijde in onze geschiedenis behoort.

HOE VERDER?
Meer dan ooit hebben we jullie nodig, want zonder jullie géén HARDFEST. Daarom zijn alle tickets die gekocht zijn voor deze editie geldig voor volgend jaar: HARDFEST 2021 op zaterdag 17 april 2021.

Uiteraard hebben jullie nog tal van vragen, dat snappen we. Maar we vragen jullie om ons nog even wat tijd te geven. De komende tijd zullen we ontzettend druk zijn met het afwikkelen van de situatie, waardoor we niet op alle persoonlijke berichten kunnen reageren.
We geven (binnenkort) antwoord alle relevante vragen omtrent gekochte tickets op onze website + kaartkopers ontvangen een persoonlijk bericht (via e-mail) met meer informatie. Maar graag hiervoor dus wat geduld…

We wensen jullie allemaal sterkte in deze periode en zorg er bovenal voor dat je gezond blijft. Volg daarom alle aanwijzingen van de overheid op!

Thanks & Stay safe! 👊

Team HARDFEST
Absolutely Fresh

Terug naar het overzicht
Zet in je agenda Like onze Facebookpagina Inschrijven Nieuwsbrief
Celebrate NYE at HOME with SUPERBASH by HARDFEST

Celebrate NYE at HOME with SUPERBASH by HARDFEST

Lees meer
TONIGHT! Devin Wild & Demi Kanon | HARDFEST – Backyard Sessions

TONIGHT! Devin Wild & Demi Kanon | HARDFEST – Backyard Sessions

Lees meer