Youtube Instagram

Nieuws

De brief van Willy – datum wijziging

22 jan

Video 1 – When all eyes are on you, you can’t be the real you. This Kingsday will be different. ~ Willem

Video 2 – Ik ben jullie een uitleg verschuldigd. Vorige week liet ik mij iets te veel gaan. En dat heeft een reden… ~ Willem

DE BRIEF VAN WILLY
Betreft: excuses voor koninklijk wangedrag

Geachte heer / mevrouw,

Als koning heb ik veel verplichtingen, vooral als zo’n bijzondere dag als Koningsdag nadert. En eerlijk, soms wordt mij dat gewoon wat teveel… Zoals afgelopen week toen ik mij met een dienstauto en wat fakkels in Enschede los liet gaan. Koninklijk wangedrag, noemde Maxima het. Daarom ook deze brief, omdat ik volgens haar uitleg verschuldigd ben aan alle Nederlanders.

Het geeft een druk als alle ogen op je zijn gericht. Als iedereen wat van je wil. Als het startschot op Koningsdag weer klinkt en de saaie, oranje activiteiten beginnen. Op die momenten wil ik feesten op HARDFEST. Niet als koning, maar als een van jullie… in mijn aussie.

Als ik uit mijn kersttoespraak mag citeren ‘Geef jezelf wat ruimte‘. Maar als koning kan ik domweg niet onder mijn verplichtingen uitkomen. Daarom diende ik bij de organisatie van HARDFEST een koninklijk verzoek in. Als harddance liefhebber van het eerste uur zou ik namelijk maar wat graag hier mijn festivalseizoen openen!

En er is besloten: HARDFEST 2020 – Change the Game | Official vindt plaats op zaterdag 18 april. Dus niet meer op Koningsdag, maar lekker in het weekend. Max weet natuurlijk nog van niets, maar ik weet nu al dat dit mijn mooiste verjaardagscadeau ooit wordt!

Ik mag van de organisatie alvast een aantal namen van de verklappen:

– MAINSTAGE
Radical Redemption
Frequencerz
Rebelion
& more

– SUPERBASH
Ran-D
Noisecontrollers
TNT Classics
& more

– UNITY
Angerfist LIVE
Dr. Peacock
Partyraiser
& more

Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe editie. De Loyalty tickets zijn nu verkrijgbaar met 10 euro korting. (Voor wie géén brief heeft gekregen en wel het event heeft bezocht – krijgt vandaag een e-mail met een code. Geen e-mail ontvangen? Stuur ons een berichtje via Facebook)

Tot op #hardfest2020 en een koninklijke groet,


Zijne Majesteit de Koning

Willem Lex.

Terug naar het overzicht
Koop nu tickets Line up Inschrijven Nieuwsbrief