Youtube Instagram

FAQ Aanbetaling 2021

FAQ – Aanbetaling
We hebben er alle vertrouwen in dat HARDFEST op 13 november doorgaat, maar moeten uiteraard nog wel wachten op groen licht vanuit de overheid. Daarom doen we het als volgt:

Lees hieronder de antwoorden op meest gestelde vragen…

Ik heb een aanbetaling voor tickets gedaan. Wat nu?

Met deze aanbetaling ben jij reeds verzekerd van recht op aankoop van Regular Tickets. Wanneer HARDFEST definitief doorgaat, ontvang je vóór de start van de ticketverkoop van ons bericht over hoe en waar je jouw couponcode kunt inwisselen en omzetten in het door jou gekozen aantal Regular Tickets.

Ik heb een aanbetaling voor tickets gedaan. Waar heb ik nu recht op?

De aanbetaling is géén entreebewijs en dit geeft dus géén recht op toegang tot HARDFEST 2021. De aanbetaling geeft je de garantie tot aankoop van het door jou gekozen aantal Regular Tickets.

Wanneer we definitief groen licht krijgen van de overheid voor het doorgaan van HARDFEST 2021, dient het restant te worden betaald. Om het restbedrag te voldoen, ontvang je van ons een e-mail met daarin de benodigde informatie en dien je het resterende bedrag binnen 7 dagen te voldoen.

Bij doorgang van het festival is de aanbetaling niet terug te vorderen. Als HARDFEST 2021 niet doorgaat, kun je je aanbetaling terugkrijgen (excl. orderkosten à €1,- per bestelling).

Ik heb een aanbetaling voor tickets gedaan, maar heb geen mail ontvangen óf ik kan deze nergens meer terugvinden. Wat nu?

Na de bestelling heb je een e-mail ontvangen van Paylogic. Check even je spambox hiervoor.
Mocht je de e-mail toch niet vinden, dan kun je het volgende doen: gebruik deze pagina om de mail van je bestelling opnieuw toegestuurd te krijgen.

Kom je er niet uit? Geen probleem! Bezoek het Help Center van Paylogic Customer Service.

Is al bekend of je aan voorwaarden moet voldoen om toegelaten te worden? (vaccinatie/coronatest)

Ons doel is om HARDFEST in de vertrouwde vorm te organiseren; toegankelijk voor iedereen. Echter is dit niet aan ons. De overheid beslist over de maatregelen, dus ook de voorwaarden waarop een festival doorgang kan vinden. Daar hebben wij ons als organisatie aan te houden. We zullen dit soort zaken tijdig communiceren via onze kanalen.

Mijn vraag is nog niet beantwoord.

Stuur een e-mail naar info@absolutelyfresh.nl. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen, maar houd aub rekening met vertraging.