Youtube Instagram

Nieuws

HARDFEST verplaatst naar 13 november 2021

30 mrt

EIN-DE-LIJK! Het moment waar we al zo lang met elkaar opwachten: HARDFEST 2021 verschuift naar zaterdag 13 november 2021. ✊ De vooruitzichten voor het najaar zien er veelbelovend uit; we hebben dan ook alle vertrouwen dat we in november weer samen kunnen feesten in Enschede.

Het voelt onwijs goed om dit nieuws met je te delen. Dit jaar nog een nieuwe editie voor HARDFEST! November voelt nu misschien nog ver weg, maar geloof ons: dit gaat er één worden om nooit meer te vergeten. Twaalf uur rammen met je beste vrienden, op de beste hardstyle & hardcore. Lekker warm in onze VERWARMDE TENTEN. 🔥

START VERKOOP
De openbare ticketverkoop voor HARDFEST 2021 wordt op vrijdag 2 april om 15:00 uur hervat. Door de beperkte capaciteit én doordat de eerder gekochte tickets automatisch worden doorgeschoven (ticketkopers ontvangen hierover een e-mail), raden we je aan om niet te lang te twijfelen en je vrienden bij elkaar te trommelen.

Om onze loyale fans een grotere kans te geven om een ticket te scoren krijgen zij voorrang. Mensen die hiervoor in aanmerking komen krijgen hierover een e-mail. Zij kunnen dan al op woensdag 31 maart – 15:00 uur hun tickets te scoren.

TICKETS
We hebben er alle vertrouwen in dat HARDFEST op 13 november doorgaat, maar moeten uiteraard nog wel wachten op groen licht vanuit de overheid. Daarom doen we het als volgt:

– Met een aanbetaling van €10,- reserveer je een ticket.
– Als het festival doorgaat, betaal je het resterende bedrag (€29,50).
– Als het toch niet door kan gaan, kun je je aanbetaling direct terugkrijgen.
– Max aantal tickets per persoon = 4

LINE UP
Achter de schermen zijn we druk bezig om je dit jaar weer een verpletterende line up te regelen. Deze zal echter nog niet voor start voorverkoop gepresenteerd worden… maar reken maar dat het er eentje wordt om je vingers bij af te likken.

Let’s change the game together!

13 November 2021 | 12:00 – 00:00
Universiteit Twente, Enschede

Terug naar het overzicht
Volg ons op Insta Like onze Facebookpagina Inschrijven Nieuwsbrief