Youtube Instagram

Nieuws

Informatie over gepersonaliseerde tickets

10 jan

Ticketfraude is helaas nog aan de orde van de dag! Daarom hebben wij samen met andere festivalorganisatoren ook dit jaar gekozen voor de personalisatie van de entreetickets. Dit betekent dat elke entreeticket uniek is en behoort aan een specifiek persoon. De belangrijkste reden is om de grootschalige doorverkoop van illegale ticketverkopers tegen te gaan en om de loyale kopers te kunnen belonen.

Na het voltooien van je bestelling ontvang je een e-mail van Paylogic waarin gevraagd wordt naar de persoonlijke informatie van elke vriend(in) die meegaat. Na het doorlopen van dit proces worden de tickets naar jouw e-mail verstuurd.

  • Personaliseren van de tickets kan t/m het event.
  • Geldig ID-kaart of paspoort is verplicht. Kopie is niet geldig.

….de tekst onder deze afbeelding verder….

Hoe kan ik een naamswijzigingen doorvoeren?
Mocht je plots iemand anders mee willen nemen of heb jij een ticket overgekocht van iemand die de ticket al gepersonaliseerd heeft: Geen punt! Er zijn twee mogelijkheden:

Optie 1: Verkoop je tickets via Ticketswap. SecureSwap: verkochte tickets worden omgeruild voor een nieuw ticket die direct op naam van de nieuwe eigenaar staan. Het oude ticket, dat nog in bezit is van de verkoper, is daarmee automatisch ongeldig. Hierdoor is het 100% veilig om je tickets via dit platform te verkopen en te kopen. (link naar Ticketswap volgt)

Optie 2: via de speciale Name Change Module van Paylogic kun je jouw ticketgegevens snel en eenvoudig zelf aanpassen. Houd er rekening mee dat voor het aanpassen €3,- per ticket in rekening wordt gebracht. Het overdragen van tickets is mogelijk t/m het event.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan je vraag via ons contactformulier op de website of stuur een berichtje via onze Facebookpagina.

Terug naar het overzicht
Volg ons op Insta Like onze Facebookpagina Inschrijven Nieuwsbrief