TikTok Youtube Instagram

Nieuws

Resale Platform: veilig tweedehands tickets (ver)kopen

02 apr

Wil je veilig tweedehands tickets kopen of verkopen? Gebruik dan het HARDFEST Resale Platform. Dit is de enige manier om 100% veilig je ticket(s) door te verkopen. Na de verkoop van je ticket krijgt de koper een volledig nieuw ticket met een nieuwe unieke barcode. Om teleurstelling te voorkomen… koop of verkoop dus geen HARDFEST-tickets via andere kanalen.

Via het Resale Platform kun je als verkoper niet meer dan de originele prijs vragen, wel zo eerlijk. Alleen als koper betaal je 8% transactiekosten.

Uitleg: tickets verkopen

  • Je kunt jouw ticket(s) voor maximaal 100% van de nominale waarde (excl. servicekosten) doorverkopen.
  • Er worden 8% transactiekosten in rekening gebracht aan de persoon die het ticket koopt. Servicekosten die oorspronkelijk zijn betaald, worden niet terugbetaald zodra je jouw ticket doorverkoopt.
  • Bied als verkoper je ticket aan door in te loggen op je Absolutely Fresh-account. Tijdens het bestellen heb je dit ook gedaan; dat gaat op dezelfde wijze.
    • Ga naar je bestelling en klik vervolgens op ‘Meer acties’ en daarna op ‘Doorverkoop’.
    • De verkoper ontvangt een bevestiging zodra zijn ticket is doorverkocht. De verkoper heeft altijd de kans om zijn ticket in te trekken zolang het ticket niet is doorverkocht of is toegevoegd aan iemands winkelmandje.

Let op: het is niet mogelijk om je lockerticket te verkopen binnen 3 dagen voor het evenement. Dit omdat de lockercodes dan al zijn verstuurd.

Terug naar het overzicht
Stay updated Aftermovie 2023 Newsletter