TikTok Youtube Instagram

Nieuws

HARDFEST EENMALIG TERUG OP KONINGSDAG

21 nov

Na een onvergetelijke editie waren we vastbesloten om in 2024 weer als een van de eersten het festivalseizoen te openen. Dat gaan we weer doen, maar (helaas) op een andere datum dan 20 april… HARDFEST gaat namelijk eenmalig terug naar Koningsdag op 27 april 2024. De reden hiervoor is een planningsconflict met de Universiteit Twente en de tentamens die dan zijn.

HARDFEST moet uitwijken, MAAR dat betekent wel dat we weer als vanouds samen op de zaterdag Koningsdag vieren. Volgens de traditie met je vrienden én de beste artiesten uit de scene. Want met de line up die we straks gaan droppen, kunnen wij niet meer wachten tot Koningsdag. Deze verschuiving is ALLEEN dit jaar.

HEB JE AL TICKETS?
Geen stress, alle ticketkopers hebben van ons mail gehad. Je ticketbestelling wordt automatisch omgezet naar 27 april 2024. Kan je echt niet meer, dan kun je ook kiezen voor een refund. Bekijk je mail hoe dat werkt. Geen mail ontvangen? Check je SPAM of klik hier.

VOOR IN JE AGENDA:
En voor de festival-groepsapp:

▸ 29 & 30 november: Onthulling HARDFEST line up
▸ 30 november: Start Loyalty verkoop (extra hoge kortingen speciaal voor bezoekers van vorige jaren!)
7 december: Earlybird ticketverkoop

We staan te popelen om al onze nieuwe ideeën met jullie te delen. Van line up tot podia en plannen met het festivalterrein. 🤯 Het mag wel duidelijk zijn, Koningsdag vier je in 2024 in Enschede.

Together we are Fire to the Flame

Terug naar het overzicht
Stay updated Aftermovie 2023 Newsletter
Volledige line up HARDFEST op Koningsdag 2024

Volledige line up HARDFEST op Koningsdag 2024

Lees meer