Youtube Instagram

Vervoer

Busreizen

Via Event Travel en Party-vervoer kun je het busvervoer regelen naar HARDFEST. Met meer dan 225 opstapplaatsen is HARDFEST voor praktisch iedereen in Nederland makkelijk te bereiken.
Naast een bus plaats is het ook mogelijk een combikaart te reserveren. Op een combikaart krijg je €10,- combikorting op de bus en entree.

  • Klik hier voor boekingen en meer info via Event Travel
  • Klik hier voor boekingen en meer info via Party-vervoer

Busreizen - International travel

You don’t need to be Dutch to party like a king on the national holiday of the Netherlands! Several bus companies organise bus tours from Germany and France. More info to follow soon!

Fiets

Kom je met de fiets of brommer naar het evenement? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stalling is gelegen nabij de entree en via bewegwijzering duidelijk aangegeven. Fietsen en brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen worden verwijderd.

Kiss and Ride

Wordt je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk met borden aangegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

De politie handhaaft de parkeer- en stopverboden zeer streng.

Parkeren

Parkeren is ook dit jaar weer GRATIS en mogelijk op het verharde parkeerterrein van FC Twente/Grolsch Veste. Adres: Colosseum 65, Enschede. Volg de borden! Zie de routebeschrijving hieronder.

Pendelbus

Er zullen geen pendelbussen rijden, omdat HARDFEST op slechts enkele minuten lopen ligt van Station Enschede Kennispark (voorheen Enschede Drienerlo).

Routebeschrijving

Als je HARDFEST als bestemming in je navigatiesysteem in wil voeren is het adres Drienerlolaan 5 in Enschede. Parkeren is gratis en bij de Grolsch Veste / Fc Twente stadion; adresColosseum 65, Enschede. 

Routebeschrijving naar HARDFEST – Locatie: Universiteit Twente

  • Vanaf de A1 de A35 volgen richting Enschede.
  • Neem de afslag nr. 26 Enschede-West/Universiteit.
  • Houd de rechter rijstrook aan, volg aanwijzing Universiteit/Enschede-West.
  • Aan het eind van de afslag, ga bij het stoplicht linksaf.
  • Blijf de borden Universiteit volgen

Taxi

Als je met de taxi naar HARDFEST komt, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats, die op loopafstand van het festivalterrein ligt. Als je het festivalterrein verlaat, staan er taxi’s bij de speciale taxi standplaats.

Trein

Met de trein is HARDFEST uitstekend bereikbaar! Het treinstation Enschede Kennispark (Drienelo) ligt op 10 minuten loopafstand van de Universiteit van Twente, het festival terrein. Er zullen dus géén pendelbussen rijden.

Bekijk vooraf goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier dus ook rekening mee.

Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media